Τρίτη 27 Απριλίου 2010

5 Λόγοι να βλέπω ειδήσεις αυτές τις μέρες

1. Εκείνες τις μέρες που θέλω να βγω αλλά δεν υπάρχει κανένας (αξιόλογος) άνθρωπος για να με συνοδέψει σε μια βόλτα, τι κάνω; Μα φυσικά βλέπω ειδήσεις! Τέλος στα κέφια για εξόδους μετά το δελτίο των 8! Δεν έχω πια κέφι, μου το εξαφάνισε η δημοσιογραφική ταινία τρόμου. Το τέλος της Ελλάδας έρχεται και εγώ έχω όρεξη για βόλτες; ( Μπόνους: Δεν ξοδεύω καθόλου χρήματα!)

2. Νυστάζω ελεεινά αλλά στις 9 έχει μία καλή ταινία και είναι ευκαιρία να την δω σήμερα. Κανένα πρόβλημα! Ανοίγω την τβ στις 8 σε ένα δελτίο (κατά προτίμηση: του Alpha ή του Alter) και παραμένω ξύπνια ακόμα και μέχρι τις 12. Φροντίζει γι' αυτό η Κανέλη και ο κάθε φωνακλάς πολιτικός, που αντί να κάνει κάτι να σώσει το καράβι που βουλιάζει, βάφεται και βγαίνει στο παραθύρι να κάνει την κατίνα.

3. Θέλω να ξεφύγω από τα καθημερινά προβλήματα και το άγχος για την οικονομία του τόπου. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του δελτίου του Star! Βλέπω για την Τζούλια και την τελευταία μήνυση που έκανε, για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά (και έλεγα γιατί είχα μία φαγούρα τελευταία) και αφού συνειδητοποιώ πόσο ξανθό ντεκαπάζ κυκλοφορεί σε αυτή τη χώρα πέφτω σε χειμερία νάρκη να γλιτώσω.

4.Τα αθλητικά μετά από πολλά χρόνια μου φτιάχνουν την διάθεση. Μετά την ψυχρολουσία των πολιτικών ειδήσεων βλέπω την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο μετά από χρόνια και μου φτιάχνει το ηθικό, ελαχίστως αλλά κάτι είναι και αυτό.

5. Πρέπει να μένω ενήμερη σχετικά με κάθε κίνηση της Μέρκελ, του Παπανδρέου και όλου του σιναφιού γιατί όταν θα ρθει η ώρα να μεταναστεύσουμε (κοντός ψαλμός αλληλούια) να ξέρετε πως αυτοί που είναι πιο ενήμερη θα φύγουν την κατάλληλη στιγμή και θα βρουν μια δουλειά στην ξενιτιά!