Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Συγγνώμη που σας διακόπτω(μέρος α')

Συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά...δεν μπορείτε να πρόσπαθώ να παρκάρω με αλάρμ και όλα και να πετάγεστε σαν την τσου..κνίδα και να χώνεστε στη θέση με τη μούρη και να μου την κλέβετε.Και μετά που ακούτε τα αραβικά σας να τσαντίζεστε κιόλας.

Συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά...δεν μπορείτε να οδηγείτε μηχανή-άκι,χωρίς κράνος,να χώνεστε ανάμεσα στο μηδαμινό κενό μεταξύ των αυτοκινήτων για να πάτε πρώτοι στο φανάρι και να πάρετε το χρυσό αυγό και να περιμένετε να μην πάθετε κάποια στιγμή το λιγότερο ένα κάταγμα.Ειδικά αν είστε και ντιλίβερι μπόι και βγαίνετε στο αντίθετο ρεύμα για να μην αργήσετε και κρυώσει το πιτσόνι.

Συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά...δεν μπορείτε να χρεώνετε μία κρέπα 7+ ευρώ και να περιμένετε να ξανάρθω μόνο και μόνο επειδή μ'αρέσει να μου πιάνουν τον κώλο.Δεν σφάξανε...

Συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά...δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το δάχτυλο για να καθαρίσετε τον λεκέ που έμεινε στο πιάτο όταν δουλεύετε σε διάσημο μαγαζί και ειδικά όταν είστε μπροστά στον πελάτη.Θέλω να χω άγνοια φίλε μου...

(δε μίρλα γουίλ κοντίνιου
)

6 σχόλια:

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Συγγνώμη που σε διακόπτω αλλά δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι όταν ζεις ανάμεσα σε Έλληνες! (αχαχαχ αυτό με το χρυσό αυγό με πέθανε!).

Lilith είπε...

Αααα! Ελεύθερα! Να διακόψεις!
Έχω μια απορία όμως...
Όταν τους είπες αυτό το "δεν μπορείτε να", φάνηκε να σ' ακούει κανένας; Γιατί όποτε το κάνω εγώ, έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ μ' ακούν οι πέτρες και τα ντουβάρια, παρά οι άνθρωποι! :)))

Καλώς σε βρήκα.

Lilith είπε...

Ξέχασα να πω ότι μου αρέσει πολύ το Theme του blog σου! :)

KapaNi είπε...

:-)Καλωσορίζω και τις δύο!

Μάγισσα Κίρκη,το είδος "Έλληνας" είναι μία μεγάλη ιστορία που σκοπεύω να αναλύσω σύντομα,το χω παρακολουθήσει στενά και με ενδιαφέρει πολύ από ψυχολογικής άποψης,αν και θα πρεπε να πω "α-ψυχολόγικης" εφόσον δρα με τρόπο αιφνίδια αψυχολόγητο,αλλά θα κινδυνεύσω να χαρακτηριστώ νέος λεξιπλάστης-Μικρούτσικος.

Lilith Σ'ευχαριστώ!καλώς σας βρήκα :-) Δυστυχώς κανένας δεν με άκουσε αλλά εγώ το είπα για να μην το κρατάω μέσα μου και μου δημιουργηθούν απωθημένα :-D χαχα

nikos είπε...

Καλημέρα.......
Δεκτές οι συγνώμες σου, γιατί έχεις απόλυτο δίκιο....
να΄σαι καλά, καλημέρα!!!

KapaNi είπε...

Ευχαριστώ για την κατανόηση Νίκο :-)
Να σαι καλα και εσύ!

Υ.Γ.Η φωτογραφία στο blog σου είναι τέλεια και με κάνει να ονειροπολώ και να σκέφτομαι πόσο θέλω να πάω χειμερινές διακοπές ΤΩΡΑ!

Δημοσίευση σχολίου