Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Παίζουμε ένα παιχνίδι;

Έχετε παρατηρήσει ότι τα παιχνίδια στο facebook πλέον επαναλαμβάνονται;Υπάρχουν 2-3 παιχνίδια που έχουν να κάνουν με φάρμες, 2+ με κατοικίδιο ή με ανθρωπάκι (που συνήθως είναι φτυστό εσύ!), 2 με εστιατόριο και αναρίθμητα παρόμοια κουίζ. Κάτι πρέπει να γίνει και για μας!Υποφέρουμε που υποφέρουμε από την αϋπνία, τουλάχιστον κάντε ένα πρωτότυπο παιχνίδι να περνάνε τα βράδια!!Ουφ...Ας προτείνω εγώ κάποια μήπως δούμε άσπρη μέρα:

1)Debt Flood: Έχεις βαρεθεί να μαζεύεις λεφτά για να χτίσεις ή ν'αγοράσεις πράγματα για την φάρμα σου, το εστιατόριο σου,το ενυδρείο σου κ.τ.λ.;ΑΥΤΟ είναι το παιχνίδι για σένα!Εδώ δεν μαζεύεις λεφτά για να αγοράσεις αλλά για να ξεπληρώσεις τα χρέη σου: κάρτες,δάνεια και υποθήκες!Τα χρέη έρχονται πλημμύρα κ το ανθρωπάκι(=εσύ) πρέπει να δουλεύεις 12ωρο για να τα καταφέρεις!Πρόσεχε γιατί οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι καραδοκούν!

2)Πάρε Τον Μητσο-τάκη: Το παιχνίδι ξεκινά στέλνοντας τον Μητσο-τάκη σε ένα φίλο σου τον οποίο δεν χωνεύεις, αυτός με σκοπό να ξεφύγει από την γκίνια πρέπει να τον στείλει σε άλλο αχώνευτο και ούτω καθεξής. Για να παραπλανήσεις τους "φίλους" σου η πρόσκληση δείχνει ως άλλο ένα αθώο application..μέχρι να την ανοίξουν!Καλύτερα να τους έσπαγε καθρέπτης δηλαδή!

3)Garbageville: Βαρέθηκες τις γλυκανάλατες φάρμες και τα ανούσια ενυδρεία;; Ξεκίνα τότε να παίζεις garbageville! Διάλεξε μία τοποθεσία για την χωματερή σου και ξεκίνα να φτιάχνεις σκουπιδόλοφους. Στείλε και δώρα στους φίλους σου, ανάμεσα σε αυτά: σερβιέτες, μπανανόφλουδες, κονσεβροκούτι, σπασμένη τηλεόραση κ. α.

4)The lowest IQ quiz: Δεν σ'αρέσει να σκέφτεσαι; Κουράζεσαι και μόνο στην ιδέα να λύσεις ένα πρόβλημα;; Τέλεια!Τότε το quiz αυτό είναι φτιαγμένο για σένα! Προσπάθησε να απαντήσεις λάθος σε όλες τις ερωτήσεις. Με άλλα λόγια, κάνε ότι κάνεις κάθε μέρα,ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!

5)Lend your friends: Εδώ δεν αγοράζεις φίλους αλλά τους δανείζεις και αντιστοίχως εσύ δανείζεσαι κάποιους από άλλους. Επιτρέπονται οι ανταλλαγές, και οι προσωπικοί διακανονισμοί

Άντε λοιπόν!Εσείς που φτιάχνετε τα παιχνίδια!Περιμένουμε...


10 σχόλια:

Εύη είπε...

Καλημέρα...
Ααα εσυ δεν έχεις κολλήσει ακόμα με το Treasure Madness ??Για δοκιμασε το να μου πεις άποψη!!
ΥΓ Τοσο κόσμο που έχω "κολλήσει" με το συγκεκριμένο παιχνίδι...αγαλμα θα επρεπε να μου στησουν!!:-)

Ερωφίλη είπε...

Εγώ παίζω το farmville ελλειψει άλλης δημιουργικής απασχόλησης... Αλλά πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω το garbageville και το debt-flood... Για αρχή, σας στέλνω ένα notebook με ραγισμένη οθόνη και κατεστραμένο ποντίκι...

KapaNi είπε...

:-OOOO treasure madness??Καλά που ζω;;Θα το τσεκάρω άμεσα Εύη και θα σου πω!χρειάζομαι επιγόντως μία αλλαγή από την φάρμα(η οποία πλέον είναι φίσκα κ δεν χοράει ούτε δεντράκι!)

Ερωφίλη σε ευχαριστώ για το notebook!Ανταποδίδω με μία κεντρική μονάδα σπασμένη σε πολλά κομμάτια μετά από μια μέρα που κόλλησε και άρχισα να την κλοτσάω με μανία!

Σας φιλώ!

nikos είπε...

Έτσι απλά την καλημέρα μου!!!!!

KapaNi είπε...

Καλήμερα Νίκο:-D

Ανώνυμος είπε...

Treasure Madness και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε χαχαχα! Ακρως εθιστικό χωρίς πλάκα.
Αυτό με τον Μητσοτάκη, να κάνουμε ομάδα στο facebook και να το απαιτήσουμεεεεε!
Καλησπέρα, τρομερή φαντασία :)

KapaNi είπε...

Εύη και Ανεμοδούρα δηλώνω πλέον και εγώ μεγάλη οπαδός του Treasure Madness!Μεγάλο κόλλημα!Σώσατε τα ανιαρά μου βράδια!:-D

Σ´ευχαριστω ανεμοδούρα,καλησπέρα και σε σένα!

η silveriana είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
η silveriana είπε...

Ψηφίζω "Παρε τον Μητσοτάκη" κάργα. Τέλος. :) Και παρεπιπτόντως, το τραγούδι στο flsfetish σκοτώνει...:)

KapaNi είπε...

Silveriana,είναι από τα αγαπημένα μου χρόνια :-)
Είναι και επίκαιρο το "πάρε τον Μητσοτάκη" μετά τiς εκλογές στη ΝΔ,θα έχει bonus αυτής της περιόδου να στέλνεις και την Ντόρα χααχα

Καλή σου μέρα :-)

Δημοσίευση σχολίου