Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Γράμματα σε αγαπημένους 2

Αγαπητή ξινομούρα συνάδελφε,

Πάλι διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας χτες..Πάλι ξίνισες το μουτράκι σου..Πάλι βλαστήμαγα από μέσα μου την αντικοινωνικότητά σου..Αναρωτιέμαι καλή μου..Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες έρωτα;!Γιατί όταν είσαι τόσο ξινή και σνομπ με ανθρώπους που δεν τους ξέρεις και που απλά δουλεύεις στον ίδιο χώρο μαζί τους δεν υπάρχει περίπτωση να σε πλησιάσει άνθρωπος με σκοπό να ερωτοτροπήσετε. Εκτός από τον Κωσταντίνο Κατακουζινό φυσικά, αλλά επειδή είναι πλέον ένα με την κυρία Βλαχάκη, το μέλλον σου στον μπακουρόκοσμο είναι μάλλον προδιαγεγραμμένο!..Εκτός αν μία μέρα ο μικρός εγκέφαλος σου στροφάρει και ως εκ θαύματος καταλάβεις ότι με την ξινίλα δεν πήγε εμπρός κανείς! "Φιλικές" συμβουλές:

α)Μην αγχώνεσαι δεν κολλάς την γρίπη των χοίρων αν μου απαντήσεις στην δύσκολη! ερώτηση "Γεια!Τι κάνεις;"
β)Πρέπει να κάνεις πρόβα στον καθρέφτη το χαμόγελο-δείχνω απλά τα δόντια μου χωρίς κανένα συναίσθημα γιατί δεν είναι αρκετά τρομακτικό τώρα για να διώξεις μακριά όσους σε πλησιάζουν σε ακτίνα 5 μέτρων.

Σε χαιρετώ και σε τρομάζω,
η "αγαπημένη" σου συνάδελφος

9 σχόλια:

Lilith είπε...

Η ίδια είναι σίγουρα τρομαγμένη, απογοητευμένη και γεμάτη πικρία από τον κόσμο στον οποίο ζει.
Χρειάζεται αγάπη και προδέρμ.
Τώρα θα μου πεις... "και πώς να της τα δώσεις όταν δαγκώνει το κάθε ανθρώπινο χέρι που την πλησιάζει για να την χαϊδέψει;"
Έλα ντε! Είναι κι' αυτό ένα θέμα...
Άβυσσος η ψυχή της "ξινομούρας" συνάδελφου! :)))

Καλό μεσημέρι!

KapaNi είπε...

προδερμ!χαχαχα Φοβάμαι ότι αν της μιλήσω λίγο παραπάνω θα βγάλει κανα όπλο! Δεν είναι απλά εχθρική και αντικοινωνική έχει και το βλέμμα "είσαι ένα σκουλήκι"!Μία απορία έχω πάντως, τέτοιοι άνθρωποι διαμορφώνονται έτσι σταδιακά ή ήταν από μικρά;;; Γιατί θυμάμαι και στο σχολείο είχαμε κάτι τέτοια παιδάκια!

Καλό σου μεσημέρι

Lilith είπε...

Πέρα απ' την πλάκα τώρα... πιστεύεις ότι κάποιος άνθρωπος που παίρνει αγάπη από τον καιρό που είναι παιδί, υπάρχει περίπτωση να γίνει πικρόχολος και αντικοινωνικός;
Φυσικά, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις...
"Είναι οι ψυχές" λένε και κατά μεγάλο βαθμό το πιστεύω. Αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, κάποιος που βγάζει κακία, έχει "λάβει" κακία.

KapaNi είπε...

Μάλλον έχεις δίκιο και συμφωνώ οτι το πιο πιθανό είναι να βίωσε έλλειψη αγάπης και θαλπωρής όταν ήταν μικρή αλλά κάποιες φορές σκέφτομαι:Πόσο ποια θα απενοχοποιούμε τους πάντες και τα πάντα ρίχνοντας το φταίξιμο στην παιδική ηλικία;Δεν μεγάλωσε αυτός ο άνθρωπος;Δεν κατανοεί πως μια τέτοια στάση απέναντι στους ανθρώπους κάνει κατά βάση κακό στον ίδιο;Και δεν μιλάμε για απλό "δισταγμό" και "αντικοινωνικότητα" εδώ,μιλάμε για άθρωπο που σε κοιτάει υποτιμητικά.Εμπιστεύομαι πολύ το ένστικτο μου με τους ανθρώπους και σε κάποιους ,όπως αυτή,χτυπάει κόκκινο απο την αρχή

nikos είπε...

Ξέρεις πόσα τέτοια άτομα έχω γνωρίσει;;;;
Μια συμβουλή αν θέλεις............
Γράψε τα άτομα αυτό όπου σου αρέσει καλύτερα!!!!
Καλή σου μέρα!!!!!!

Εύη είπε...

KapaNi...λες να μοιραζομαστε τους ίδιους συναδελφους; Εσεις έχετε μονο μία;; Εμείς για ενα δυο δε κλεινουμε λοχο!! :-P
Υγ... και ναι επιτελους καταφερα να αφησω σχόλιο!!

KapaNi είπε...

Νίκο την αγνοώ όσο μπορώ!Αν δεν την συναντούσα κιόλας θα μουν πανευτυχής!

Εύη νομίζω η κυρία είναι είδος το οποίο συναντάται σε κάθε εργασιακό χώρο!Μάστιγα!

Καλησπέρα και στους δύο

next_day είπε...

μήπως να φύγει καταλάθος το e-mail αυτό στην καλή σου συνάδελφο?????
Απολαυστική περιγραφή!!!
Φιλί γλυκό!

KapaNi είπε...

Φοβάμαι Next day!Φοβάμαι μην ρίξει ξινό δηλητήριο μετά για να με εξολοθρεύσει!...Τις προάλες παρεπιπτόντως συναντηθήκαμε κ μου γύρισε την πλάτη.Και όχι δεν είναι μόνο με μένα έτσι,άρα δεν είναι κάτι προσωπικό,ανεξήγητη προσωπικότητα!

Φιλί κ σε σένα!

Δημοσίευση σχολίου