Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

9 πράγματα που μ'αρέσουν στο σκύλο μου

1.Δεν παραπονιέται ποτέ για το φαγητό!Περιμένει γεμάτος ανυπομονησία το γεμάτο μπολ και όταν πλησιάζει νιώθει την καρδιά του να χτυπά πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας. Δεν τον νοιάζει τι έχει μέσα, απλά έχει φαΐ!

2.Μπορεί να ασχολείται για ώρες ολόκληρες με ένα μεγάλο κόκαλο ή ένα μπαλάκι ή απλά με μία ακρίδα! Άντε και με την κάλτσα μου που μου έπεσε κατά λάθος όταν άπλωνα την μπουγάδα. Όταν από κούραση αρνούμαι να παίξω μαζί του, παίρνει την μπάλα και την πετάει ψηλά και μετά την ξαναπιάνει μέχρι να χει σπάσει όλα τα λουλούδια της αυλής. Στοιχιματίζω ότι ενώ το κάνει σκέφτεται:
-Να μωρή!Δεν ήθελες να παίξεις μαζί μου.

3.Μου κάνει παρέα τις άγρυπνες νύχτες μου. Τα βράδια που δεν με παίρνει ο ύπνος τον ακούω να γδέρνει επίμονα, αλλά πάντα ρυθμικά, τα δέντρα της αυλής. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο νανούρισμα. Χρούτσου χρούτσου χρούτσου χρούτσου χρούυυυ ζζζζζζ

4.Δεν γκρινιάζει!Για να μην είμαι υπερβολική ομολογώ ότι μπορεί να γκρινιάξει αν θέλει φαΐ ή χάδια ή και τα δύο μαζί ταυτόχρονα. Πας κόντρα;;;; Εμείς γκρινιάζουμε καθημερινά για το παραμικρό: την κίνηση, την δουλειά, την οικογένεια, τους φίλους, την άτεμη την κοινωνία να ουμ...

5.Με βλέπει μια κούκλα. Γι' αυτόν είμαι ένα είδωλο!Ο σωτήρας ολόκληρου του σύμπαντος του! Δε νομίζω ότι κανένας άνθρωπος με χει κάνει ποτέ να αισθανθώ τόσο σημαντική γι' αυτόν, όσο ο σκύλος μου. Αν είχε χεράκια θα μου έφτιαχνε βωμό να με προσκυνάει σαν τον δικό του Βούδα.

6.Περιμένει να γυρίσω σπίτι. Περιμένει για την στιγμή που θα ακούσει την πόρτα. Περιμένει την στιγμή που θα μπω και θα του πω δυο-τρία γλυκόλογα και θα του χαρίσω ένα χάδι.

7.Δεν μου φέρεται άσχημα ποτέ! Ακόμα και αν είχε φωνούλα δεν θα άκουγα ποτέ από το στοματάκι του κάποια άσχημη κουβέντα. Δεν του τη "σπάω" στα ξαφνικά, με σέβεται και τον σέβομαι και αυτό το ισοζύγισμα δεν αλλάζει με τίποτα.

8.Δεν καπνίζει, δεν πίνει και δεν βλέπει τηλεόραση. Δεν έχει ηλίθια πάθη.

9.Με αγαπάει χωρίς μέτρο, γιατί, αλλά και πώς.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν μ' αρέσει στον σκύλο μου:

Ζει για λίγα χρόνια...

5 σχόλια:

nikos είπε...

Είναι γνωστό οτι τα σκυλάκια ελιναι οι καλύτεροι φίλοι μας.....
Αλλά όλα τα ωραία δεν κρατούν πολύ.... απόλαυσέ το το σκυλάκι σου....αξίζει τον κόπο!!!
Καλό βράδυ!!!!!!!

next_day είπε...

απόλαυσε τον όσο μπορείς τον σκυλάκο σου!

Μήπως να πάρ κι εγώ..χμ...

Καλώς σε βρήκα!
Φλυκό Φιλί!

KapaNi είπε...

Καλημέρα και στους δύο!Καλώς βρεθήκαμε next_day.

Νίκο,δυστυχώς τα ωραία πράγματα στη ζωή κρατούν λίγο:-) αλλα προσπαθώ η κάθε μέρα μαζί του να είναι σημαντική και ουσιαστική. Έχασα και έναν σκύλο που είχα για πολλά χρόνια και είχαμε ένα ξεχωριστό δέσιμο και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δε θα ζήσουν όσο εμείς αυτοί οι υπεροχοι φίλοι μας.

Next_day συστήνω ανεπιφύλακτα να πάρεις ένα σκυλάκο!:-D

Lilith είπε...

Όλα αυτά που λες, συν το ότι, σε αντίθεση με τη γάτα (που έρχεται για χάδια όποτε θέλει αυτή και αφού την ταΐσεις και δεν πεινάει, μπορεί να εξαφανιστεί για μέρες χωρίς να σου δώσει λογαριασμό) η αγάπη του είναι ανιδιοτελής και αληθινή!

Φιλιά και καλή βδομάδα!

KapaNi είπε...

lilith ο σκύλος μας έχει βάλει τα γυαλιά όσον αφορά την αγάπη :-)

Καλή εβδομάδα να χεις και συ,αν και σου εύχομαι λίγο καθυστερημένα

Δημοσίευση σχολίου