Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αρχή του 2010 και...

Καινούργιος χρόνος, νέα δεκαετία και...

1.Φόροι, φόροι, φόροι!! Φόροι στα τσιγάρα, φόροι στα ποτά και θα έρθουν και αυξήσεις στην βενζίνη! Και καλά, στα τσιγάρα ίσως καλά κάνανε για να ελαττώσουν κάποιοι το κάπνισμα, αλλά θες να πιεις ένα ποτό το σαββατόβραδο και θα πρέπει να το πληρώνεις 10 ευρώ! Έλεος, δεν είμαστε πότες και μας βοηθάει η κυβέρνηση να το κόψουμε, ένα ποτό πίνουμε μια στο τόσο και θα το πληρώνουμε όσο μισό μπουκάλι κάβας!

2.Από 1η Ιανουαρίου όλοι ζητάνε απόδειξη! Πριν πήγαινες για φαγητό και η αποδειξούλα πέρναγε μαύρη ώρα...Έκανε μπάνιο σε κρασί, λαδωνόταν από τα διάφορα τηγανητά και σε κάποιες περιπτώσεις γινόταν φίλο και φτερό και μετά ξαναφώναζες το γκαρσόνι να σου πει την σούμα. Αλλά τώρα, επειδή έχουμε ένα κράτος που σκέφτεται την ταλαίπωρη αποδειξούλα, την έχεις σαν τα μάτια σου, δεν την εγκαταλείπεις, την παίρνεις μαζί σου να κάνει διακοπές στην εφορία...

3.Το να μπεις στην Ερτ είναι σα να κερδίζεις το Τζόκερ! Κανένας Έλληνας δε θα πασχίζει σε λίγο να βρει κάποιο μέσον, κάτι, να περάσει σε κάποια δημόσια υπηρεσία, πλέον όλοι θα ενδιαφέρονται για ΤΗΝ δημόσια υπηρεσία, την Ερτ. Αν μπεις εκεί μέσα έχεις κάνει την τύχη σου, δε χρειάζεται να δουλέψουν ούτε και τα δισέγγονα σου..

4.Και ένα Quiz: Σε ποια χώρα αναθέτουν την εκφώνηση μεγάλου ντέρμπι σε δημοσιογράφο ο οποίος μπορούν να καταλάβουν και οι πέτρες ότι είναι υποστηρικτής της μίας εκ των δύο ομάδων;;;...Όχι,δεν είναι η Ουγκάντα!

5 σχόλια:

nikos είπε...

Από τις πιο καλές αναρτήσεις που έχω δει.....μπράβο!!

Την καλησπέρα μου!!!!

KapaNi είπε...

Ευχαριστώ Νίκο,να σαι καλα!:-))))

Καλησπέρα και τα φιλιά μου

Prince Of The City είπε...

Τα ίδια έκανε κι ο σκατόψυχος, ο μπαμπακας του Εκλεγμενου μας. Οσοι δε θυμουνται ας ρωτησουν γονεις.

Η τρελή είπε...

Τα νεύρα μου με τον εκφωνητή......! Και σημειωτέον πρόκειται για εκφώνηση από ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι!!!!!
Καλή Χρονιά και καλημέρες

KapaNi είπε...

Prince Of The City πάλι Θρήνος ήταν σήμερα ο γαυρος..

Τρελή Είναι τραγικό να πληρώνουμε ένα κανάλι το οποίο δεν μας ικανοποιεί ούτε στο ελάχιστο. Θα προτιμούσα να κλείνανε το κανάλι,ο θεός να το κάνει, και να έδινα αυτά που δίνω για κάποιους που το έχουν ανάγκη,πχ φόρος για τους άπορους,τα αδέσποτα...

Δημοσίευση σχολίου