Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Νέα βδομάδα! Τι άλλο θα δούμε;!

Λίγο πριν την αρχή της εβδομάδας έχω να πω:

Ι. Χωρισμός Μενεγάκη-Λάτσιου:Guess what?? Δε μας νοιάζει μία! Πιο πολύ με νοιάζει το ότι το περίπτερο στην γωνία δεν έχει σοκολάτα Μίλκα, ότι έχω δύο γάλατα στο ψυγείο που πρέπει να πιω πριν λήξουν, ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ντυθώ για το φετινό καρναβάλι( ή καλύτερα, να μην πάω σε κάποιο πάρτυ μασκέ γιατί ούτως ή άλλως ντυμένη είμαι όλο το χρόνο), το αν θα χει αέρα την καθαρά Δευτέρα για να φτάσει ψηλά ο αετός μου και να δώσει το μήνυμα απόγνωσης που χω γράψει στο Θεό, μέσα στο οποίο θα λέω "ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!"

ΙΙ. Η νεολαία πλέον δεν σκέφτεται, δεν διαβάζει, δεν προσπαθεί, δεν ονειρεύεται..Όπως παντού υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά γιατί να μην είναι αυτές οι εξαιρέσεις ο κανόνας;

ΙΙΙ. Αν δεν ρίξεις τις τιμές πως περιμένεις να ξανάρθω; Μετά μην αναρωτιέσαι γιατί έκλεισε το μαγαζί σου και μην ισχυρίζεσαι ότι σε έφαγαν τα κυκλώματα. Μόνο ένα κύκλωμα σ' έφαγε και αυτό είναι το επονομαζόμενο "ακριβό μαγαζί σε περίοδο κρίσης".

ΙV. Πλέον το να είσαι ολιγαρκής θεωρείται μειονέκτημα! Ναι καλά ακούς, οι ανθρώπινες αρετές που μας δίδασκαν πλέον αλλάζουν και σε λίγο για να είσαι ενάρετος άνθρωπος θα πρέπει να είσαι εγωιστής, αχόρταγος και υποχθόνιος. Είσαι συμπονετικός; Τι;;;; Και το λες έτσι ξεδιάντροπα;; Για ξανασκέψου το!

V. Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Αποστόλη από Ελληνοφρένεια. Τέλος!


6 σχόλια:

nikos είπε...

Ξέρω πολύ καλά όποτε βλέπω νέα ανάρτησή σου ότι θα είσαι ακριβώς μέσα στο θέμα και θα με καθηλώσεις...
Για άλλη μια φορά το κατάφερες, καυστική όπως και όσο πρέπει πιάνοντας ακριβώς τα πράγματα όπως έχουν.....
Δεν έχω να κάνω άλλο σχόλιο, ένα μπράβο......!!!

Την καλησπέρα μου!!!!


Υ.Γ. Δεν τα παραλέω!!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ :)))

KapaNi είπε...

Νίκο έχεις τον τρόπο να με κάνεις κάθε φορά να κοκκινίζω (και είναι απο τι ελάχιστες φορές που δεν είναι από ντροπή χαχα) και να χαμογελώ φυσικά :-))) Σε ευχαριστώ πολύ!

Σε φιλώ!Να χεις ένα ήρεμο βραδύ σου εύχομαι!

Skroutzako!Σε ευχαριστώ πολύ!!:-))

Καλό μήνα και καλό βράδυ!

Η τρελή είπε...

Μετά από τέτοια είδηση.....(χωρισμός...?!@#$@!$)
άντε νάχουμε καλό μήνα! Γίνεται????
Εμάς που καρφάκι δεν μας καίγεται, μάλλον ζούμε σε άλλον πλανήτη....καλύτερο!!!!
Καλημέρες

kat. είπε...

παρά ταύτα!
καλή εβδομάδα...

KapaNi είπε...

Τρελή εμείς ζούμε μου φαίνεται σε ένα πλανήτη σαν το Άβαταρ και δεν μας αγγίζουν αυτά τα γεγονότα :-DΕπίσης είδα στο facebook οτι διοργανώνεται συλλαλητήριο για το διαζύγιο χαχαχα

Kat. και καλό μήνα :-))

Δημοσίευση σχολίου