Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Προτάσεις.

1.Νυχτερινή διασκέδαση:α)Να απαγορεύσουν την είσοδο των κάτω των 23 στα clubs-ρεμπετάδικα-πάρτυ-cafe bars γιατί με κάνουν να αισθάνομαι γριά. β)Επίσης και στους γλοιώδης τύπους άνω των 50 και στις 20χρονες πιτσιρίκες που τους συνοδεύουν και επιδίδονται σε άσεμνες πράξεις γιατί δεν σέβονται τα μάτια μου και χαλάνε την αισθητική μου.

2.Οικονομία:α)Να ζητήσει η κυβέρνηση δάνειο από αυτούς που δουλεύουν στην Ερτ γιατί θα χουν κάνει τρελή μπάζα. β)Μετά την επιβολή του φόρου στα τσιγάρα οι καπνιστές μπορούν να αγοράζουν αυτές τις τσίχλες που είναι σε μορφή τσιγάρου και που παίρναμε μικροί από το ψιλικατζίδικο,θα τους έρχεται πολύ φθηνότερα.

3.Τηλεόραση:α)Επειδή έχουμε πάθει διχασμό από τότε που η Ρουμπέση θυμήθηκε τον χωρισμό της με τον Μικρούτσικο και δεν ξέρω ποιό διαζύγιο να πρωτοπαρακολουθήσω, καλό θα ταν να χωρίσουν οι μεσημεριανές εκπομπές τα διαζύγια ανά μέρες για να μπορούμε να τα παρακολουθούμε όλα και να συρρικνώνουμε τον εγκέφαλο μας άνετα(π.χ. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή=Μενεγάκη-Λάτσιος,Πέμπτη-Παρασκευή=Ρουμπέση-
Μικρούτσικος).β)Να οργανωθούν γκρουπάκια που να διδάσκουν σωστά ελληνικά σε πολλούς 'δημοσιογράφους και παρουσιαστές οι οποίοι φέρονται στην ελληνική γλώσσα πιο βίαια και από την Uma Therman στο Kill Bill.

4.Διαπροσωπικές Σχέσεις:α)Αυτοί που κερατώνουν να σημαδεύονται με βραχιολάκι πομπό στο πόδι όπως οι αποφυλακισμένοι με αναστολή και να μην τους επιτρέπεται οποιοδήποτε προσπάθεια προσέγγισης ατόμου, παρά μόνο αν φορά και εκείνο βραχιολάκι.β)Να βρεθεί το χάπι Δείχνω-την αγάπη-μου-και-δεν-αφήνω-τον-άλλο-να-μυρίζει-τα-νύχια-του.

5.Οικολογία:α)Να δοθεί στα χέρια των φιλόζωων όλης της Ελλάδος ο ανώμαλος που σκότωσε με όπλο αδέσποτα επειδή τον ενοχλούσαν,έχω κάτι νεύρα τελευταία που θέλω να τα εκτονώσω. β)Να γίνει επιτέλους κακούργημα η θανάτωση ζώων.

Και καλή μας εβδομάδα.

7 σχόλια:

ELENI είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.....
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

KapaNi είπε...

Καλώς Ήρθες :-))
Καλή Σαρακοστή!

η silveriana είπε...

Κυρία, κυρία να πώ και εγώ μερικά;
Παιδεία: 1)Να απαγορευτει δια ροπάλου η τηλεόραση στα παιδιά.
2)Να σταματήσουν τα πειράματα "τώρα Εξετάσεις-τωρα νέο Αναλυτικό Πρόραμμα σπουδών-τώρα καινούρια κακογραμμένα βιβλία-τώρα άχρηστοι που δουλεύουν ακόμα σε σχολεία ή κρύβονται στα γραφεία" για να μπει μια τάξη στο (&Q%£@$(#&** επιτέλους.

Οικονομία: 1) Όποιος έκλεψε την Ελλάδα να δουλεύει δωρεάν μέχρι να ξεπληρώσει το χρέος του.
2)Τα λαμόγια παντός τύπου να λιθοβολούνται στην κεντρική πλατεία της πόλης για παραδειγματισμό.

Αυτά σκέφτηκα προχειρα...Μεγάλο θέμα άνοιξες.... :)
Τα φιλιά μου..

Lilith είπε...

Θα σχολιάσω μόνο τα δύο που πιστεύω ότι με αφορούν.
Την κακοποίηση (ποιο Kill Bill... στο Reservoir Dogs θυμάσαι τον τύπο που κολυμπούσε μες στα αίματα κανά δίωρο; Ε, κάπως έτσι...) της ελληνικής γλώσσας και των ζώων!
Οι μεν "κακοποιοί" να εξαναγκάζονται σε επανάληψη τουλάχιστον των τάξεων του λυκείου και οι δε να τρώνε καμιά 20αριά χρόνια έτσι για αρχή.

Καλησπέρα!

KapaNi είπε...

Silveriana Και βέβαια μπορείς να προσθέσεις ό,τι θες :-) Πολύ καλές οι προτάσεις σου!Θα είναι μεγάλη η λίστα για τον λιθοβολισμό αλλά είμαι πρόθυμη να συμμετέχω!Μπορούμε αντί για πέτρες να τους πετάμε τηλεοράσεις για να χει και συμβολικό νόημα ;-)

Lilith καλά τα λες!Κάποιοι φοβάμαι ότι θα πάνε στο δημοτικό να ξεκινήσουν από την αλφαβητα!

Καλό βράδυ σε ολους :-))

Εύη είπε...

Συμφωνω απόλυτα σε όλα!! Ειδικά σε αυτό με τα ζώα...
Το άλλο με τα διαζυγια των επωνυμων, τα κέρατα κτλ...δε το εχω παρακολουθήσει...αλλά αν το παρακολουθούσα θα ήθελα να εχουν συγκεκριμένες μέρες σα σηριαλ...να μη μπερδευω τα επεισόδια!! ;-)

KapaNi είπε...

Ευτυχώς Εύη τώρα τελειώνει και αυτό το σήριαλ,απ'ότι φαίνεται και θα σταματήσουν να μας ζαλίζουν το κεφάλι.Μέχρι το επόμενο "συγκλονιστικό" γεγονός φυσικά..

Καλή σου μέρα και να χεις ένα όμοορφο σ/κ!

Δημοσίευση σχολίου