Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Είμαι ευγνώμων

Είμαι ευγνώμων...για το ότι έχω εφευρετικό πατέρα και όταν τελειώσει το κ***όχαρτο απλά τεντώνομαι και πιάνω ένα καινούργιο ρολό από την θήκη για κ***όχαρτα που έφτιαξε.

Είμαι ευγνώμων...για το e-bay, το amazon και τις κάρτες pre-paid που μου δίνουν την δυνατότητα να παραγγείλω ότι θέλω από το σπίτι μου και τις περισσότερες φορές φθηνότερα απ' ότι θα το βρισκα εδώ.

Είμαι ευγνώμων...που έχουμε ως εθνικό μας junk food, το σουβλάκι, και που δεν έχουμε κάτι ανάλογο των fish and chips και των burgers.

Είμαι ευγνώμων...για τα ζώα και ειδικά τους σκύλους, γιατί χωρίς αυτά θα νιωθα πολύ μόνη σε ένα κόσμο που δεν θα με καταλάβαινε κανείς.

Είμαι ευγνώμων...για τις κουβέρτες, τα μπουφάν, τις ζακέτες και ό,τι άλλο μπορεί να με ζεστάνει όταν κρυώνω..Note to self:Να μην μείνω ποτέ σε κάποια Σκανδιναβική χώρα!

Είμαι ευγνώμων...που μικρή δεν ήθελα να γίνω μοντέλο...τώρα μπορεί να ήμουν στο Top Model και να τσακωνόμουν με τις άλλες μοντέλες για το ποιά έχει τις μακρύτερες βλεφαρίδες.

Είμαι ευγνώμων...που έχω σπίτι, δουλειά, οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπάνε...σήμερα μέσα στη βροχή κάποιοι έψαχναν στα σκουπίδια.

4 σχόλια:

Lilith είπε...

Μου θύμισες το αμερικάνικο Thanksgiving. :)
Πολύ πρωτότυπο ποστ!
Να είναι ευγνώμων κάποιος και να μην παραπονιέται;;;!!!
Δεν το βλέπουμε συχνά. ;:)
Μπράβο σου!

Καλημέρα!

next_day είπε...

Τρομερή ανάρτηση!! όση ώρα διάβαζα χαμογελούσα,,, αν και στο τέλος ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά..θα έπρεπε όλοι να είμαστε τόσο ευγνώμονες με τα απλά καθημερινά πράγματα που έχεις δώσει η ζωή..
Απλά υπέροχη η ανάρτηση και νομίζω και μέσα στο πνεύμα των ημερών... γιατί ακόμα κι αν δεν υπάρχει ο άγιος βασίλης, κάποτε πιστεύαμε σε αυτόν που μας έφερνε τα δώρα...
Φιλί γλυκό!!!

nikos είπε...

Όποιος ξέρει να είναι ευγνώμων και λέει ευχαριστώ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και δηλώνει "αξιόλογο" άτομο........
Μπράβο σου!!!!!!!!!!!

Την καλημέρα μου!!!!

KapaNi είπε...

Next_day η αφορμή για να γράψω αυτή την ανάρτηση ήταν αυτή η εικόνα που είδα σήμερα με τους ανθρώπους στα σκουπίδια.Συνηδειτοποιώ με τέτοιες εικόνες ότι έχεω πολλά στη ζωή μου που με κάνουν να νιώθω ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ έναν έναν ξεχωριστά για τα λόγια σας :-)

Καλημέρα :-)

Δημοσίευση σχολίου